Marknads helgen!

I fredas gick Colin intervaller lika fin som vanligt:) kul att köra honom nu!.
Sen var vi ner på marknaden en sväng, hade med mig lillasyster då också:)

I går jobbade jag i stallet, gick upp så jag var där 10 över 6. Gjorde det vanliga där, ingen körning :). Sen när jag sluta vart de dusch, sen ner på marknaden, gick en sväng, sen tog Oskar en öl med brorsan hos mamma, innan vi gick vidare... Till 2 kompisar, där vi drack, grilla, spela kubb och sen gick vi mot marknaden på kvällen... Inte nykter var jag men kommer iaf i håg vad jag gjorde ;)
I dag har jag sovit länge! Ända till halv 1!!!Huvudvärk som fan, och inte kan jag skylla på ciderns fel för... För värken började på axeln!.
Har även varit på marknaden idag med handla lite som vaaanligt ;)

Nu sovdags jobb i morgon!


2013-06-27

Händer inte så mycket nu. Colin tränar på och sköter sig fint och ser bra ut för dagen. Körde långsamt i går, i morgon dags för intervaller igen;) i helgen blir de vila för honom!.

Har även myst med wille & grace idag. Wille fått så fin mage nu:)..
Provade även min nya cykel idag, Charlie var också med, vart bara ca 1 km ville inte nå längre första gången då dumt att cykla långt då! Charlie var duktig och skötte sig:)


Träning!

 I dag var det dags igen för grabben att träna, intervaller..Kan ju börja med att säga att han är sjukt fin just nu.!
Vi körde 6 st idag, fast körde  1 lugnare i berget då.Joggade bakom bara..!
Och det känns bara bra och lång ben tycker de är kul! vi körde på sista intervallen och när han kom in så hade han 71 i puls. Hoho! kom inte i håg vad han hade efter jag selade av honom, men någonting på 60 iaf ;)
Sen fick han duscha, som han hatar att gå in i denna dusch, jag lär hoppa runt fort som fan....
Han fick bara banage fram idag..! Han har sår bak också  la om det igår så tyckte att de skulle få vara "fri" idag smörjde de iaf så inge flugor kan vara där!
 
Annars har de väl inte hänt så mycket annat =)

Söndag...

 
Jobbig dag.. Vaknade i natt att jag var dålig, frös hade ont i halsen.. Tänkte inte så mycket mer och somnade om. Kl kvart i 6  ringde klockan, jag vaknar och är jätte förskyld... Skit ont i halsen, kan knappt svälja, tog moppen till stallet, fick i mig lite frukost, manna frutti, lätt att svälja. Tog ut alla hästar vid 7. mockade spånade. sen satt jag mig i fika rummet och frös, somnade av också en sväng... Sen kom Yngv och  Lisa, de såg också att jag var dålig, eftersom jag satt med min vinter jacka på mig... De hade "sommar kläder " på sig iaf ;)
 
Vid 11 tiden började jag att ta in och fixa i ordning några, ca halv 1 fick Colin gå in...Fixade honom sist som tur var...
Fick en lätt spark av honom i pannan... Skulle kolla ett sår, och rätt som de var så kom ena bakbenet, tur att de inte vart så hård smäll iaf...fick även en lättare spark i fredags på knä! Buse ;)
 
I kväll fick Wille och Grace mera gräs, och de vart så glada. Wille på bilden, han har blivit mycket rundare i sommar ;)
 

2013-06-22.

Colin var mjuk och fin i går. körde i rockard för första gången, en liten sväng..
 
 
Eftersom det var midsommar i går så slutade jag 12, åkte hem och fixa sen så åkte vi till Amanda och Ante och hjälpte dom en sväng.
Vidare till fäborn där vi grillade och hade de mysigt med vänner, sen vid 10 så åkte vi hem och vi tog Charlie och gick bort till Mia och Johnny , satt och pratade, super mys! :)
 
I dag åkte vi till Rättvik på trav, kallt som faan, blåste också,! Men sjukt fina hästar fick jag se, så nöjd var jag ändå...!
d
 
 
 

Träning

I dag körde vi intervaller med colin idag, och vilken annan häst de var att köra, Inte het eller nå, låg på bra och var jätte fin!
körde 5 st och 1 gång ganska lungt i berget. Han var så duktig, riktigt kul att köra honom idag, kom in med 72 i puls efter jag selat och duschat hade han 60...
Han fortsätter att vara knäpp i duschen, vet inte hur jag ska få bort det :/.
Bar att öva förstår jag men ser ganska roligt ut när vi hoppar om kring... 
 
Colin fick bandage runt om sen fick han gå ut igen tills han ville in :)
i morgon blir det långsam tur en liten sväng sen vila över helgen!

Intervall

I dag fick Se köra Colin, han var så pigg när jag körde så ville att han skulle pröva.,men bara för att så var colin lugn och fin.
Han kanske vart glad när han fick gå lite fortare  och när matte satt bakom vem vet ?=)
Colin hade puls på 72 och efter jag selat av så hade de gått ner till 63. Låg puls som vanligt då börjar allt bli som vanligt igen.. Hoppas jag.
Annars har de väl inte hänt så mycket idag, fixade hästarna och dona.Colin fick vara ute ganska så länge idag, i från kvart över 12- halv 5. 
Han var nöjd och stod vid leddet när jag kom och skulle natta hästarna (:

2013-06-16

 
 
I dag har det varit en jobb dag i stallet,  Hade på starthästarna regn täcke och de andra fick vara utan.!
Efter jag hade tagit ut alla så kom regnet, och de kom en hel del dirket, fy,! Hästarna fick gå in vid halv 11 igen, dyngsur också så frös dom!
Jag la på dom filtar och lät de torka, sen var de bara att fixa på som vanligt.
Hittade ett sår på Colin på bakbenet, som han hade gjort i går kanske?.Tvättade och la om med jodd!
 
-
 
Sen nu i kväll så har jag tagit ner Molly till mamma, så hon får bo där och vila upp sig och mysa, Hoppas vi får ett hus så hon kan bo med  oss snart, !
 

Colin.. Mys killen!

Idag har min fina fått gått långsamt igen, känns verkligen fin nu!, Idag var han lugn också :)
Jag valde att köra bakom bara idag, tråkigt att bråka varje dag med honom tänkte jag.
Så vi joggade bakom och bara myste idag.! Underbart!.Hoppas våran otur har varit nu.!
Vill inte ha nå mer skador på grabben
La vallörtsblad både fram igen, får se om hans överben blir nå bättre snart.!
Han fick gå ut igen på eftermiddagen en sväng,han har ju hagkompis nu också =)
 

Colin!

 
I dag var det dags för Colin att gå första intervallen sen Mars?. 
Kan ju börja med att han var PIGG! När vi öka lite så börja han galoppera och skutta med rumpen, Vad då lycklig?.Haha, Fick ner honom i trav, och han vart het! Ville förbi hästen framför och springa mycket fortare,...
När vi skulle vända  och köra tillbaka och ta en till intervall så kommer en traktor, så vi lärde köra in till stigen där vi brukar skritta. Vill inte möta traktor med Colin!
Så var de bara att " börja om igen", Men denna gång fick jag honom i trav hela vägen, men fortfarande pigg som fan.! 
Så vi körde till berget och tog 2 svängar där i långsamt Tempo och vanliga vägen tillbaka till stallet, så vi slapp köra där de brukar få springa på som mest...
Colin skulle nog inte klara av att ta de lungt där som han var idag ;)
Hahaha tokfan.! 52 i puls hade han,.
 
Sen på eftermiddagen fick han en hag kompis igen, de brydde sig ingenting när vi släppte i lag dem, gick och beta bara...! Sen när jag skulle åka hem så började de att springa i hagen, fick rätt okej bilder.
Haha det är Colin som sparkat bakut på bilden här uppe.! Inte så bra bild men...Rolig!
 

Långsam sväng!

Idag kördes colin långsamt, kändes fin, vart ganska pigg på vägen hem, snubbla till en gång så han började att galoppera , 2 galopp steg;) Han kan inte galoppera, känns så fel med hans långa ben... Ser så dumt ut.. Haha
Stannade till bara 2 gånger för något.. Men denna gång fick jag honom att gå framåt direkt, försökte inte vända heller,stegra inte heller+ poäng till oss;)
Fick vallörtsblad på både fram idag..

Har stängt ut hagen lite åt wille & grace med idag, tagit hovarna och bytt vatten;) Charlie o sissi fick 2 km promenad också, vamt så ville inte gå längre!


Ökning utav träningen..

 
I dag har Vetrinären varit och böjt igenom Colin, och de visade ingen hälta , och han såg bra ut! "B" Tyckte vi skulle öka på träningen alltså får han gå några intervaller igen, ops vilken glad nyhet och min buse kommer nog också bli glad :)
Det var ganska bra, alltså så var de bra ändå att han fick vila så som jag gjorde,och tänkte! + poäng till mig själv;)
Han äter nypon ifrån Sven Lindblom, kanske de som har hjälpt också?eftersom de är bra emot leder och de, vem vet?.Tänker fortsätta ge honom Nypon!

Colin

I går så körde jag colin , och var som vanligt tyckte jag. Körde honom först en sväng, för att öva att han ska kunna gå själv en gång i tiden;)
Men vart tvärnit och försökte vända med mig, men denna gång gav jag mig inte.! Vart så arg!. Han har sprungit förbi denna gran flera gånger som han stannade för!. Fast vi hade sällsakp bakom så försökte han testa!. Knäppisen<3.
Hoppas veterinären kan kolla på honom snart igen..

Men en sak är säkert jag tänker aldrig sluta kämpa med honom, min prins<3


2013-06-06

Ett tagsen jag skrev något vettigt. ;) Colin körs långsamt fortfarande, jag vill att han ska kolla igenom innan de blir intervaller igen.. Fast han travar bra så tror ja att de inte är som det ska.... ( Har en sån känsla igen) Fast.. Så får jag inte säga... Ingen tror mig ändå så...

Wille och grace trivs på betet, tjock har wille blivit bara på de här dagarna!.. :) och har sett att båda dricker ur badkaret;)

Charlie har vare i grönviken hos Ann-Sofie och blivit fin igen:) är alltid kul att åka dit!. Synd att man inte gör se oftare bara!


Bus hästar!

Wille och Grace
 
Bus hästarna höll på att springa över mig och syster. haha
Kom med en jävla fart ;)
 

1 Juni , Wille och Grace gick ut på betet.!


RSS 2.0