2013-02-28

I dag har jag varit en okej dag. myst med hästarna, och haft de ganska härlig dag.Slutade 12 idag,för jag lärde åka iväg på ett möte, sen efter de så åkte vi till Valbo och Gävle.
Åkte till travet och köpte knävärmare till Colin =) så i morgon så ska han  bli riktigt ompysslad =)<3såg inget fel på honom igen idag, men han få köras i morgon så får vi se, vart om skodd fram igår och fick sulor så håll tummarna att de vart bättre!

Wille och grace har varit ute i 12 timmar idag,ganska skönt, men dåligt samvete för lurvbollen, hoppas att hon inte frös något idag. Hon var naken sen så började de att blåsa ganska så mycket när vi inte var hemma =(
Fick filt på sig i natt=)
 
Imorgon 1 Mars, fortkörning i stallet och mys med hästarna.!

2013-02-27-

 
Jobb idag också, Colin vart bara körd en liten sväng bara, inte helt bra tyvärr. och jag hoppas att vetrinären kommer upp hit i helgen...
Nu kommer de bli negativt igen för mig, Han kändes så jävla bra  snabbjobben + provloppet:(
Men de ska väl krångla nu igen då,när han är kval klar!
Jag körde även Raiden, oj vilken rolig häst, helt underbar!Kändes riktigt fin!...
Sen vid 11 tiden så tog jag ut 4 hästar..Colin tyckte de var skönt ute i solen, stod och sov när jag skulle fota honom.! ;)           (mamma hade iaf 21+ i solen)
Fixade flera hästar, myste och borsta, helt underbart.Colin vart nyskodd fram idag också.!
Åkte hem vid 3-halv 4 tiden.


Fick även en underbar bild av Älskling, han hade Charlie med sig och smörjde skogsmaskinen, Charlie ser riktigt nöjd ut iaf! Så Charlie fick en liten jobb dag idag, med gubben min =)

2013-02-26

 
Jobb dag i stallet idag, mockat,spånat,borstat och donat.
Colin sömade jag om bak idag, han stod faktsikt jätte snällt. Han travade i hagen och jag såg inte nå hälta då,men får se i morgon hur han är.! La om hans tramp idag också=)
Myste även med dom andra hästarna. 
 
Hände inte så mycket i stallet idag, så har egentligen inte så mycket att skriva om.
Wille & Grace har varit ute ifrån ca 05,45 - 16,30..

Sämre eller bara otur?

 
 
 
I går jobbade jag i stallet, Colin verkade vara lite trött efter provloppet, men han var jätte glad och mysig.
La vallörtsblad på hans överben och de ger faktiskt resultat, är inte alls som de har varit,mycket bättre alltså!
 
Idag Måndag, så var de väl sämre med Colin, hans jäkla tramp gick ju upp i provloppet, så jag vet inte om de kom salt och skit i de, så därför han var lite höger hallt, annars så var han fin , men inte okej i travet, jag har ju köpt boots till honom.. men han hann ju trampa sig före han fick bootsen på sig..!
Så la om det igen idag, så vi får se hur lill hjärta mår i morgon..
 
Bjuder på några bilder i från helgen!
 

Provlopp!

 
Idag var det dags igen provlopp för min lilla kille.!  Idag mötte han flera hästar, även såna som var äldre och startade, Colin skötte sig jätte bra i volten vilket är viktigaste.
Sen i loppet låg han näst sist, men ca 500 kvar så attackera han och sprang förbi flera på upploppet.
Colin såg riktigt fin ut och han kom in på 22-23 tiden på 2100 meter..
Jag är jätte nöjd idag, och i morgon så ska jag massera och greja lite med honom, :)
Min älskade hjärta, <'3 så stolt över honom!
Hur långt kommer han gå tro? 
 
 

2013-02-20

 
Vad ska man säga om denna dag då?
Kan ju börja med att jag gick upp 05.20 sen har jag haft fullt upp hela dagen.!
Charlie fick vara hemma  hos oss idag, fast vi var borta.! 
Jag var i stallet morgon fodra och mockade 2 boxar sen släppte vi ut hästarna när S kom, så var de bara att mocka lite mer och linda upp bandagen.!
Körde Tapper och Colin idag jag,
Tapper var som vanligt lugn och fin... 
Colin, min pojk, var riktigt fin idag, har sen skydd på honom ännu,hörde idag att han slår i hop fram, så är nog lika bra att ha de ett tag.!
Vi körde bakom bort, sen hemåt så körde jag först och de gick jätte bra. Han var så duktig idag.!<3
 
 
Blir nog provlopp på Lördag med Colin.!
 

2013-02-19

05,20 ringde klockan, var bara att försöka ta sig upp, var trött,vaknade i natt igen och låg vaken en stund, fattar inte vad de är för fel!
I alla fall så vi med till stallet, tog ut Wille och Grace och mockade, sen gick vi upp till pappa.!
Där åkte jag vidare till Colin och de andra hästarna, gav de frukost när jag kom sen satte jag mig i fika rummet ett tag, tänkte vilka hagar de skulle gå i idag.!
"S" kom också så vi tog ut hästarna efter de fick äta en halv timme , mockade och spånade, fyllde på vatten.Sen åkte "S och se" in till banan med 2utav hästarna,så jag linda upp bandage, tvätta en sulky, böt hagar så de andra fick gå ut också,och smörjde 2 selar..
Fixade hästarna la om ett sår på Colin igen, la även "svens "vallörtsblad på ett ben på honom,så får se om de vart nå skillnad.!
kom hem vid 3 så åkte och tog in Wille och Grace sen hem och fixa och åkte vidare till Gävle och hämta passet , den staden är inte kul... hittar fan inte ens till polis station, ända jag hittar till BRA  är travet (;Sen vidare till Hööks och köpte boots till Colin så slipper han trampa sig, hoppas han kan ha dom bara!
Kom hem nu vid 9... 
så är bara att sova igen klockan ringer snart.!
 
 

2013-02-18.

 
God kväll!
I morse åkte jag och Charlie med Oskar till stallet, tog ut Wille och Grace och mockade sen gick vi upp till pappa.Åt min frukost där sen så åkte jag med pappa till Colin & gänget, fodrade och drack kaffe,!
"S" kom också vid 7 tiden, så satt och pratade med henne lite, innan det var dags att ta ut några hästar och mocka, det går alltså mycket fortare när man är 2 i ett stall! VI var klar med mockningen klockan 8.! Brukar ju ta en halv timme- timme till när man är själv.!
Sen var de  bara att sätta 7 hästar skulle köras.
Colin var hallt i början när vi körde första trav stegen, han hade nog ont där han hade trampat sig igår, för de försvann efter 20 trav steg typ,sen var han hur fin som helst idag! jätte duktig kille, så stolt.!
Jag la om hans sår idag igen så får se hur de ser ut i morgon, jag ska köpa boots till honom som han kan ha ute i hagen slipper han trampa sig! blir så less på tramp sår, något nytt varje veckan.....
Fixade colin + flera, åkte hem vid 16,00 idag.
 
Sen var de bara att äta hos pappa, sen åka till de andra hästarna, tog in dom och fixa dom, mys <3, sen så åkte jag upp till pappa och hämtade Charlie, han fick springa lite på åkern innan vi gick in. 
 
NU ska jag inte skriva mer,! 
 
 

.

 
Idag har det varit en dag i stallet igen, mockat,kört tapper, borstat hästar, 
Har varit en rätt så bra dag, Tapper var väldigt pigg och bara sprang och sprang, fanns knappt nå  stopp i honom idag, ;/ Stackars Lorten som sprang bakom som skulle få en lugn kör tur idag tänkte jag.!
Men Amanda sa att de var i lortens tempo så kanske inte gjorde så mycket =)
Annars har Colin gjort 3 nya sår på 3 olika ben ett trap de andra var inte så allvarligt,!
Hans hagkompis har nog Colin sparkat eller så har han gjort nå i hagen, var inte så allvarligt  men gjorde rent de riktigt ändå!
 
Grace och Wille gick ut strax före 6 och in vid halv 5, mysigt tycker nog grace de är nu, hon är naken ganska ofta ute i hagen, =)

2013-02-15

Bild på Grace och wille,!  naken stund i hagen (iaf för wille)
 
Idag så kan jag lova att colin var riktigt fin, han tyckte de var så kul att gå intervaller igen, 
vi körde 6 eller 7 stycken, och jag körde först några svängar och jag fick upp farten på honom riktigt,aldrig kört så fort med honom i intervall tror jag, han bara sprang på, så jag fick hålla igen honom riktigt!Så idag fick jag känna att de finns fart i min häst!
Ops.! 
Just nu har Colin skydd överallt tror jag . haha!
boots höger bak(så ett gamalt sår ska läka + vill inte ta av de ännu) , bakskydd, senskydd, knäkappor!
Han fick bandage runt om idag.!
Körde även Tapper idag och sen myste jag en sväng med ingvar på eftermiddagen =)
 
 
 

En bra trav dag !

 
idag följde jag med Amanda på trav, för att hjälpa henne lite.
och eftersom "Lorten"inte startat på länge så var Amanda bara glad att han såg fin ut och travade fint.
Och de gjorde han,han var så jävliga fin, och de slutade med en seger!..så glad att de gick så bra för honom idag + Amandas skull.!=)


Colin, var även bättre i benet idag!Suzanne fixade honom och de var även bättre än i morse så de känns iaf skönt.!

2013-02-13

I dag har det varit fullt upp i från morgon till kväll!.
Jag är väl lite puckad också, men gick upp halv 6 i morse och åkte med Oskar till stallet, hoppade av där, tog ut hästarna,mockade och hade in hö.
Sen gick jag till pappa var där halv 7, så åt frukost i lugn och ro... sen vänta jag på Amanda 1 timme! =)
Vi åkte till Landin där hästarna skulle ut och de skulle mockas, började med det. 
Såg att Colin var tjock i benet, han hade nog sprungit och slage på sig i hagen ändå igår. jag såg ingenting igår när jag fixade honom...Han tog 2halt-travsteg,men sen var han som vanligt.
Hade skydd på alla 4 ben idag, kylde även ner benet efter körningen, sen la jag om med jodd omslag så får se hur han är i morgon i benet.!
Jag fick även äran att köra Raiden idag, en mycket fin häst,synd att de blir fel i loppen...!
 
 
Eftermiddagen åkte vi till gävle, fixade pass och legg åt mig, sen hem tog hundarna på en promenad till hästarna och tog in dom, böt täcken och gav de kväller!..sen ner till mamma och åt där.. mycket att göra jo tack!
 

2013-02-11 -colin

I dag så fick Yngve köra Colin, tänkte att de var längesen så ville höra vad han tyckte, och de var iaf  bra saker jag fick höra iaf de mesta,Men lite svår att få på bettet, och de håller jag med om, men de blir nog bättre nu när han är ny raspad, hade  även tappat tänder så kan ju vara därför,! 
Colin var som vanligt sur när jag fixade honom, vet inte varför riktigt... Fick en morot ändå och då vart de lite bättre, haha!
 
Annars har de inte hänt nå mycket, Wille &Grace var ute ifrån ca halv-7-7 till 6 i kväll!

2013-02-10

 
var ledig ifrån stallet idag, skötte bara Wille & Grace.halv 8 tiden fick de gå ut..!
Sen tog vi 740 upp till sjön, Oskar och Ante plogade en bana på sjön, jag satt i bilen och sen elda jag  lite också..
Amanda kom vid 11 så satt och prata med henne, medans gubbarna lekte av sig,.
Sen så var det min tur...att försöka köra bil...haha..
första jag gjorde var att göra fel, kopplade sen när bilen börja rulla så vart de full gas rakt in i snön där satt jag fast, haha såg nog jävligt dumt ut ;)) men  bättre att lära sig att köra bil på en sjö , än på vägen! (;
Körde faktiskt 2 varv UTAN ATT köra av på banan! =)
Sen så lekte gubben ännu mer... tills bilen gick sönder, drivaxeln , där slutade de roliga!..
Oskar fick låna en trailer så han åkte och hämtade bilen...
sen vid 4 tiden fick vi fika besök.!
 
Mamma tog in hästarna vid halv 2-2 tiden de verkade inte vara nöjda att vara i hagen när de har slut på mat där... Haha, så lär nog köra ut en till bal!..Så jag var bara dit nu i kväll och nattade dom,=) 
 
I morgon blir det körning i  stallet igen..

Lördag,!

 
klockan ringde idag 05,35, var bara att gå upp och gå till stallet och ta ut Wille och Grace.
Charlie följde även med på en promenad, var ganska jobbigt att gå, blåste och snöa en hel del!
jag hann iaf mocka på morgon,halv 7 var jag hemma och "A" hämtade mig och vi åkte till stallet och gav hästarna mat, mockade och böt hagar sen fixade vi dom som kom in,
Colin var som vanligt, linda ner honom där han har tramp sen förra veckan!
Åkte hem vid kvart över10,sen vid halv11-11åt jag lunch gick och la mig och sov till ca 1,tog sen Charlie och gick till Wille & Grace.tränade Charlie lite sen tog jag in hästarna tidigare idag och borsta  dom och myste, Wille ville in, blåste och var äckligt ute tyckte han;)
 
 

Fin häst!

 
 
idag fick colin gå fort,,vi körde långsvängen med ökad fart då och då,och det kändes riktigt bra, inge konstigt alls i travet.
Pigg och fin var han idag, riktigt kul att köra honom då=)
Nackdelen är att när jag har spö så fryser min vänster hand, hade inget känsel, jävla skit..!Haha
Fixade Colin innan han fick gå ut, och han fick bandage runt om och såg nöjd ut innan han gick ut.
Älskadehästen<3

saknad.

 
Tiden går så fort,jag saknar dig ännu och kan inte förstå  hur allting kunde bli så fel mellan oss, jag saknar den bra tiden när vi kunde göra vad som helst tillsammans,!
jag glömmer aldrig dig!...
 
nu i februari så är de hela 5 jävla årsen!
 
älskade häst <3
zugi

2013-02-07

Halv 7 ringde klockan idag så de var bara att kliva upp och  ge Charlie mat sen börja våran promenad till Wille och Grace,tog ut dom och mockade, gick sen dirket upp till pappa... Lämna Charlie där som vanligt sen kom Amanda vid 8 och vi drog i väg till stallet,
mockade, selade , gjorde rent vatten kopparna också vidare, Colin var ute redan när vi kom men stod vid leddet hela tiden och hade tråkigt.
Så tog in honom vid halvv 10, han vart nöjd när han kom in,fixade honom medans de andra var ute o körde.
verkade inget fel på colin idag, samma humör som vanligt, hehe...
Fick fram bandage idag med, tänker va noga med fram benen nu =)
 
Åkte hem vid 12 igen så hämtade Tomas mig så jag fick träffa Melwin igen, mys killen <3

Långsam sväng

 
I dag körde jag Colin, och han travade bra faktiskt inte nå konsigt alls, han kändes riktigt fin, jag valde att köra bakom på vägen bort och först hem, Colin vart lite pigg på vägen hem med lugnade ner sig ganska snabbt, 
Han rök lite med huvudet lite då och då, jag vet inte vad de kan vara, han fick styltor så de vart halt så kan ju vara därför han rök med huvudet, får se på fredag hur han är med de =)
 
Colin fick bandage fram, hade även på speedway på  både fram knäna, 
 
 
 
 

2012-02-04

 
Jag har inte haft tid att blogga,konstigt nog.!
I fredags så var inte Colin riktigt bra igen, hård i munnen igen också vidare.
Trapat sig gjorde han också samma dag..!
Lördag var jag ute på Rally hela dagen,skit kul!.=)
var på sträcka 1 & 6, gick upp halv 7 på en helg, hur sjukt som helst ;)

I går jobba jag i stallet, Körde tapper ,colin fick vara ute längst utav alla igår, 4 timmar i solen, mys tyckte han, MEN så klart så hade han trampat sig andra benet med så var bara att lägga om och se glad ut.ska köpa boots som han kan  ha i hagen så slipper han få massa sår.!
I dag måndag, fyller jag år, 21!Har haft en jätte bra dag,med fina människor<3
"SE" körde colin idag och han såg då inget fel på colin, hoppas de inte är något fel då.
Ska se hur han är på Onsdag!
 
 
 

RSS 2.0